.
..


.

 

Danske virksomheder føler sig klædt på til fremtiden. Men er de nu også det? Udfyld formularen og få et link til download af rapporten.

JA TAK til at TDC Erhverv må kontakte mig på e-mail med nyheder, gode råd og tilbud inden for internet, sikkerhed og IT- og telekommunikation, baseret på de fakturaoplysninger og eventuelle løsninger, jeg har hos jer i dag. Jeg kan altid let framelde mig igen. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger her: https://tdc.dk/privatlivspolitik

Er danske virksomheder klar til morgendagen?

Netop det har vi i samarbejde med det globale analyseinstitut Ipsos undersøgt. Resultatet peger på, at danske virksomheder føler sig godt rustet. Men har vi for meget optimisme? Undersøgelsen indikerer nemlig samtidig, at optimismen overstiger realiteterne. For 8 ud af 10 virksomheder rapporterer også, at de har svært ved at følge med den digitale udvikling. Der tøves bl.a. med at investere i it-sikkerhed og omfavne AI-teknologier, og det bremser fremtidig vækst og effektivitet. 

I vores rapport; ”Er jeres virksomhed klar til i morgen?”, kan I læse om hvad små, mellemstore og store danske virksomheders syn er på it-sikkerhed, digitalisering og kunstig intelligens. Hvor meget fylder det i dag? Og hvad virksomhederne vil prioritere højst i de kommende år?
 

Halvdelen af de adspurgte store virksomheder har været ramt af et cyberangreb.

Kun 1 ud af 5 adspurgte virksomheder har en plan, hvor alle medarbejdere ved, hvad de skal gøre, hvis virksomheden angribes af et cyberangreb.

1 ud af 3 virksomheder, der opbevarer data i skyen, bekymrer sig omkring det.

376.350 så meget koster et ransomware-angreb i gennemsnit virksomheder der har mellem 10 og 49 ansatte.